A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Lucullus gyorspác négybors-mustár 37g

Kedvencek közé!
199 Ft
199 Ft / db
Cikkszám: 12298
Súly: 0.037 kg

Termékleírás

Jellemzők

Mesterséges adalékoktól mentes, 800 g húshoz

Termék információk

A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai előkészületeit. Lerövidíti a pácolás idejét, így a hús sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz.

Márka információk

Lucullus - Egy kis plusz

További leírás

Receptek, tippek, termékek:
www.szilasfood.hu

Gyorspác négyborsos-mustáros fűszerkeverék sütéshez, grillezéshez.

Összetevők

Tengeri só, Fűszer őrlemények (négyféle bors keverék (feketebors, zöldbors, rózsabors, fehérbors) (13,5%), mustármag (10,8%), koriander mag, oregánó), Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma), Ecetpor (maltodextrin, ecetsav), Dextróz, Maltodextrin, Papain

Zellert is felhasználó üzemben készült.

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Mesterséges adalékoktól mentes

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g termékben
energia 670 kJ / 160 kcal
zsír 4,6 g
- amelyből telített zsírsavak 0,3 g
szénhidrát 24 g
- amelyből cukrok 6,3 g
fehérje 6,1 g
54,5 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Receptajánlat

Körtével töltött, tejszínes sertéskaraj
Hozzávalók:
1 tasak négyborsos mustáros gyorspác fűszerkeverék, 8 szelet kicsontozott sertéskaraj (1-1,5 cm vastagságú), 4 db nagyobb kemény húsú körte, 2 dl tejszín, egy fahéj darab, 6 szem szegfűszeg, 1 evőkanál cukor.
A megtisztított körtéket apró kockákra vágjuk és fahéjjal, szegfűszeggel, cukorral, és annyi vízzel, amennyi ellepi forrástól számított 2-3 percig főzzük, majd lecsepegtetjük. A hús szeletek oldalán bemetszést ejtünk, egy kis zsebet alakítunk ki, és megtöltjük körtével, a nyílást hústűvel zárjuk le. A megtöltött húst serpenyőben elősütjük, majd tepsibe helyezzük és fólia alatt megpároljuk, majd a fóliát levéve készre sütjük. A serpenyőben a húslét a tejszínnel, és a megmaradt körtével összeforraljuk. Az elkészült húst rizskörettel és a mártással tálaljuk.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát keverjük el 1-1,5 dl étolajjal, majd ebbe a keverékbe forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk, és serpenyőben, sütőben, vagy grillen készre sütjük.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció