A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi sültcsirke fûszersó 40g

Kedvencek közé!
379 Ft
9 475 Ft / kg
Cikkszám: 1105
Súly: 0.044 kg

Termékleírás

Jellemzők

Aromazáró csomagolás, Természetesen - Ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Termék információk

E keverékünket ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a paprika és a gondosan összeválogatott fűszerek alkotta harmóniát. Sütés vagy grillezés előtt dörzsölje be a csirkét Kotányi sültcsirke fűszersóval és hagyja rövid ideig állni, hogy az ízek átjárhassák a húst. A csirke bőre sütéskor gyönyörű aranybarna színű és finom ropogós lesz.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

További leírás

További receptek a www.kotanyi.com oldalon.

Sültcsirke fűszersó

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Kukoricakeményítő, Fokhagyma, Bors, Majoranna, Rozmaring

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 386 kJ / 92 kcal
Zsír 1,9 g
ebből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 14 g
ebből cukor 6,4 g
Fehérje 2,8 g
74,0 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Sültcsirke burgonyával és madársalátával 2 fő részére:

1 kisebb csirke, 1 csomag Kotányi Sültcsirke fűszersó, 1 EK vaj, 2 EK olívaolaj, 4 közepes főtt burgonya, 1 csipet Kotányi Rozmaring, 2 maroknyi madársaláta, 1 EK balzsamecet, 2 EK olívaolaj, só, bors, 1 csipet porcukor

Elkészítés:
A csirkét ízlés szerint dörzsöljük be Kotányi Sültcsirke fűszersóval, helyezzük egy tepsibe és locsoljuk meg 1 EK olívaolajjal. Tegyük a csirkére az 1 EK vajat is és öntsünk alá egy kevés vizet. Lefedve 190 fokon süssük kb. 45 percig, majd fedetlenül süssük tovább szép ropogósra. A főtt burgonyákat felkarikázzuk és olívaolajban megpirítjuk, majd sóval és rozmaringgal fűszerezzük. A madársalátát a balzsamecetből, olívaolajból, sóból, borsból és porcukorból készült öntettel meglocsoljuk. Frissen tálaljuk.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Ajánljuk sült- és grillcsirkéhez, csirkemellhez, csirkecombhoz.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció