A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi oregánó mozsolt 8g

Kedvencek közé!
339 Ft
26 077 Ft / kg
Cikkszám: 2679
Súly: 0.013 kg

Termékleírás

Jellemzők

Aromazárt csomagolás

Termék információk

Az oregánó íze erősen aromás, enyhén kesernyés. A mediterrán konyha jellegzetes fűszere. Gazdag illóolajokban, cserzőanyagokban. A Kotányi oregánó illóolajokban gazdag, így kevés is elég belőle a harmonikus oregánós íz eléréséhez.

Márka információk

Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

Oregánó, morzsolt

Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Elkészítés és tárolás

Receptek

Sült, brióssal töltött paradicsom

Hozzávalók 2 fő részére:
2 nagyobb paradicsom, só, Kotányi őrölt fehérbors, 100 g briós, 1 tojás, 2 EK langyos tej, 1 TK olvasztott vaj, 1 TK Kotányi oregánó, 1 kisebb fej lilahagyma, 1 EK paradicsompüré, 2 EK olívaolaj, oregánó díszítéshez

Elkészítés:
A brióst kockázzuk fel, keverjük el a tojással, tejjel, vajjal és a Kotányi oregánóval. A vöröshagymát aprítsuk fel és a paradicsompürével együtt melegítsük fel, majd adjuk a briós masszához, sózzuk, borsozzuk és 10 percig hagyjuk állni. A paradicsomok tetejét vágjuk le és a közepét vájjuk ki és töltsük meg a töltelékkel. A töltött paradicsomokat tegyük egy tepsire, csöpögtessük meg olívaolajjal és előmelegített sütőben, 200 fokon 8 percig süssük. Oregánóval díszítsük.

Tipp:
Nagyon ízletes grillezett húsok mellé.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Pizzához, paradicsomszószhoz, húsételekhez és salátákhoz.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció