A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi morzsolt majoranna 6g

Kedvencek közé!
205 Ft
34 167 Ft / kg
Cikkszám: 4598
Súly: 0.01 kg

Termékleírás

Termék információk

A majoranna íze aromás, enyhén csípős, kissé kesernyés. A különösen kíméletesen szárított Kotányi majoranna illóolajokban gazdag marad, így főzéskor az aromája olyan, mintha friss majorannát használnánk. Már kis mennyiség is elég a finom, majorannás íz eléréséhez.

Márka információk

Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

Majoranna, morzsolt

Egyéb információk

Aromazárt csomagolás.

Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Elkészítés és tárolás

Receptek

Gyors, majorannás hús szarvacskával

Hozzávalók 2 fő részére:
180 g borjúfilé, 1 vöröshagyma, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 1 EK Kotányi majoranna, 2 EK olívaolaj, só, Kotányi feketebors malom, 1/4 l sülthússzaft, 2 TK liszt, 2 EK simára kikevert tejföl, 120 g szarvacska tészta, 1 TK vaj, majoranna a díszítéshez

Elkészítés:
A húst vágjuk vékony csíkokra, sózzuk, borsozzuk és olívaolajban pirítsuk meg. A vöröshagymát apróra vágjuk fel, adjuk a húshoz, majd a fokhagymával együtt süssük tovább és fűszerezzük Kotányi majorannával. A lisztet a tejföllel, a sülthússzafttal keverjük simára, majd adjuk a húshoz. A szarvacskát a szokásos módon főzzük készre. A tejfölös raguval együtt melegen tálaljuk, majorannával díszítsük.

Tipp:
Kitűnő kiegészítője lehet az ételnek a főtt sárgarépa.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Általános fűszere a kacsa- és libasültnek, hüvelyesekből készült ételeknek, gombás, húsos és káposztás ételeknek.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció