Termékleírás
Jellemzők
Aromazárt csomagolás
Termék információk
A kakukkfű kellemes, fűszeres ízű fűszernövény, mely kiválóan illik a mediterrán ételekhez. A Kotányi Kakukkfüvet különös gondossággal szárítottuk meg, hogy aromáit minél jobban megőrizze Önnek. Így kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, kakukkfüves ízt.
Márka információk
Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.
Kakukkfű, morzsolt
Összetevők
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek
Kakukkfüves, ropogós burgonya
Hozzávalók 2 fő részére:
2 burgonya, só, Kotányi Feketebors malom, 3 EK olívaolaj, 1 TK Kotányi Kakukkfű, kevés vaj, néhány csepp citromlé
Elkészítés:
A burgonyákat mossuk meg, hámozóval vágjuk vékony szeletekre és legyezőszerűen helyezzük el egy tepsin, sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg kevés olívaolajjal. Előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 15 percig süssük, szórjuk meg kakukkfűvel és kisebb vajdarabokkal, majd rövid ideig süssük tovább. A ropogós, kakukkfüves burgonyákat citromlével ízesítsük.
Tipp:
Ez a köret kiválóan illik bárány-, sertés- és szárnyas ételekhez.
További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
Ajánljuk hús-, hal-, vad-, szárnyas és gombás ételekhez, hüvelyesekhez.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!