A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi halak fûszerkeverék 25g

Kedvencek közé!
309 Ft
12 360 Ft / kg
Cikkszám: 2144
Súly: 0.032 kg

Termékleírás

Jellemzők

100% természetes íz, Citromhéjjal, borssal és mentával, Változatos és friss keverékek a természetes ízek kedvelőinek, Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Halak fűszerkeverék

Egyéb információk

Aromazáró csomagolás

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Barnacukor (cukor, cukornádszirup, karamellcukor-szirup), Vöröshagyma, Fokhagyma, Bors (3,9%), Kurkuma, Rozmaring, Citromhéj (2,5%), Kakukkfű, Petrezselyem, Menta (1,7%), Borsikafű, Bazsalikom, Természetes citrom aroma, Tárkony

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 929 kJ/221 kcal
Zsír 1,5 g
ebből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 42 g
ebből cukor 36 g
Fehérje 5,0 g
35,1 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Fogasfilé cukkinivel
Bevásárlólista 2 fő részére:
300 g fogasfilé, 3-4 EK olívaolaj, 1/2 csomag Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverék, citromlé, 1 cukkini

Elkészítés:
A halat tisztítsuk meg, majd itassuk fel a nedvességet és 1-2 EK felforrósított olajon a filéket 2-3 percig pirítsuk, majd szórjuk meg a Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverékkel és alacsony hőfokon süssük át. Eközben mossuk meg a cukkinit, kockázzuk fel és a maradék fűszerkeverékkel szórjuk meg, majd 1-2 EK olajon süssük meg. A halat és a cukkinit kevés citrommal ízesítstük.

Citromos pirított zöldségek
Bevásárlólista 2 fő részére:
1 EK olívaolaj, 500 g zöldség (pl. gomba, cukkini, kukorica, répa, karalábé), 1/2 csomag Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverék, 1/4 pohár Crème fraîche

Elkészítés:
A gombát, karalábét és a répát pucoljuk meg és szeleteljük fel, a cukkinit mossuk meg és kockázzuk fel. A zöldségeket forró olajon pirítsuk át, majd ízesítsük a Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverékkel, végül adjuk hozzá a Crème fraîche-t.

További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció