Termékleírás
Jellemzők
Kotányi prémium minőség
Termék információk
A fokhagyma illata és íze erőteljes, enyhén csípős és édeskés. A mediterrán és ázsiai specialitások fűszerezéséből nem hiányozhat. A Kotányi Fokhagymagranulátum úgy fűszerezi az ételt, mint a frissen zúzott fokhagyma.
Márka információk
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.
Fokhagyma granulátum
Egyéb információk
Aromazárt csomagolás.
Összetevők
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek
Receptötletünk:
Fokhagymás ponty sült cukkinivel
Hozzávalók 2 fő részére:
160 g pontyfilé, só, Kotányi Feketebors malom, 1 EK Kotányi Fokhagymagranulátum, 1 EK szeletelt petrezselyem, 2 felvert tojás, liszt, olaj a sütéshez, 1 cukkini, 1 vöröshagyma, 2 EK olívaolaj, 1 csipet Kotányi Kakukkfű, 2 citromkarika
Elkészítés:
A pontyfiléket kockázzuk fel, sózzuk, borsozzuk, szórjuk be a Kotányi Fokhagymagranulátummal és a petrezselyemmel. A halkockákat mártsuk meg a felvert tojásban és a lisztben. Forró olajban süssük ki, majd csöpögtessük le az olajat a halkockákról. A cukkiniszeleteket és a vöröshagymakarikákat fűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel és kevés olívaolajon süssük meg. Tálaláskor a halkockák mellé halmozzuk a zöldségköretet, és díszítsük a citromkarikákkal.
Tipp:
2 felkockázott paradicsomot keverjünk össze a cukkinivel.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
Elengedhetetlen fűszere a rizottónak, fasírtnak, bárányhúsnak, kagylónak, lecsónak, tsatsikinek és a legtöbb magyaros ételnek.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!