A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi fokhagyma granulátum 28g

Kedvencek közé!
379 Ft
13 536 Ft / kg
Cikkszám: 2816
Súly: 0.035 kg

Termékleírás

Jellemzők

Kotányi prémium minőség

Termék információk

A fokhagyma illata és íze erőteljes, enyhén csípős és édeskés. A mediterrán és ázsiai specialitások fűszerezéséből nem hiányozhat. A Kotányi Fokhagymagranulátum úgy fűszerezi az ételt, mint a frissen zúzott fokhagyma.

Márka információk

A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

Fokhagyma granulátum

Egyéb információk

Aromazárt csomagolás.

Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Elkészítés és tárolás

Receptek

Receptötletünk:

Fokhagymás ponty sült cukkinivel

Hozzávalók 2 fő részére:
160 g pontyfilé, só, Kotányi Feketebors malom, 1 EK Kotányi Fokhagymagranulátum, 1 EK szeletelt petrezselyem, 2 felvert tojás, liszt, olaj a sütéshez, 1 cukkini, 1 vöröshagyma, 2 EK olívaolaj, 1 csipet Kotányi Kakukkfű, 2 citromkarika

Elkészítés:
A pontyfiléket kockázzuk fel, sózzuk, borsozzuk, szórjuk be a Kotányi Fokhagymagranulátummal és a petrezselyemmel. A halkockákat mártsuk meg a felvert tojásban és a lisztben. Forró olajban süssük ki, majd csöpögtessük le az olajat a halkockákról. A cukkiniszeleteket és a vöröshagymakarikákat fűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel és kevés olívaolajon süssük meg. Tálaláskor a halkockák mellé halmozzuk a zöldségköretet, és díszítsük a citromkarikákkal.

Tipp:
2 felkockázott paradicsomot keverjünk össze a cukkinivel.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Elengedhetetlen fűszere a rizottónak, fasírtnak, bárányhúsnak, kagylónak, lecsónak, tsatsikinek és a legtöbb magyaros ételnek.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció