A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi fasírt fûszerkeverék 25g

Kedvencek közé!
379 Ft
15 160 Ft / kg
Cikkszám: 4595
Súly: 0.031 kg

Termékleírás

Jellemzők

Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Termék információk

A fasírtot sokféleképpen el lehet készíteni, de ha biztosra akar menni, akkor a Kotányi fasírt fűszerkeveréke a megoldás kulcsa. Ebben a keverékünkben minden benne van, ami a finom, ízletes fasírthoz kell: válogatott fűszerek, hagyma, fokhagyma, paprika.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Fasírt fűszerkeverék

Egyéb információk

Aromazáró csomagolás

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Vöröshagyma, Fokhagyma, Paprika, Kömény, Bors, Cayennebors, Majoranna, Petrezselyem

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 811 kJ / 193 kcal
Zsír 3,4 g
ebből telített zsírsavak 0,5 g
Szénhidrát 26 g
ebből cukor 15 g
Fehérje 8,3 g
42,0 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Receptötletünk:

Vagdalt 2 fő részére:

800 g vegyes (marha, sertés) darált hús, 1 csomag Kotányi fasírt fűszerkeverék, 1 kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 EK aprított petrezselyem, 2 EK olaj, 2 tojás, 2 vízben áztatott, kinyomkodott zsemle, 1 TK mustár, zsemlemorzsa

Elkészítés:
A vöröshagymát és fokhagymát megpucoljuk, apróra felvágjuk és olajon megfuttatjuk. Lehűtjük, a hússal összekeverjük, majd a többi hozzávalót is hozzákeverjük és jól átdolgozzuk a masszát. Ízlés szerint utóízesítjük. Egy rudat formázunk belőle, megszórjuk zsemlemorzsával és egy kizsírozott tepsire helyezzük. Előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 50 percig sütjük, míg szép piros, ropogós lesz. Felszeletelve tálaljuk.

Tipp:
Burgonyapürét kínáljunk mellé.

További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Stefánia vagdalthoz, fasírtgolyókhoz, töltött paprikához, darált húsos rakott ételekhez ajánljuk.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció