A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi mustáros grillpác fûszerkeverék 30g

Kedvencek közé!
359 Ft
11 967 Ft / kg
Cikkszám: 7126
Súly: 0.033 kg

Termékleírás

Jellemzők

Mesterpác, Garantáltan finom - 0% só, 100% pácolás, Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Termék információk

Ha finom omlós, mustáros sültet szeretne készíteni, pácoljon a Kotányi Mustáros pác fűszerkeverékkel. Pácoláshoz soha ne használjon sót, mert az megkeményíti a húst. Legalább 1 éjszakát érlelje és mindig adjon hozzá savas ízesítőt is (vörösbor, mustár, citromlé), mely segíti az ízek kiteljesedését.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Mustáros pác fűszerkeverék

Egyéb információk

Aromazáró csomagolás

Összetevők

Mustárpehely (53,5%), Fokhagyma, Kömény, Bors, Chili, Kakukkfű, Majoranna

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Elkészítés és tárolás

Receptek

Pácolt szűzérmék párolt zöldbabbal 2 fő részére:

4 db (kb. 80 g-os) sertés szűzérme, 1 EK Kotányi Mustáros pác fűszerkeverék, 2 EK olaj, kevés fehérbor, friss, tisztított, darabolt zöldbab vagy vajbab, 1 EK olívaolaj, 1 fej apróra vágott vöröshagyma, Kotányi Fehérbors őrölt, 1 TK Kotányi Borsikafű

Elkészítés:
Kotányi Mustáros pác fűszerkeveréket az olajjal, fehérborral összekeverjük és a szűzérméket ebbe a keverékbe helyezzük, majd lefedve 1 éjszakán át pácoljuk. Sütés előtt sózzuk és kevés olajon készre sütjük. A zöldbabot/vajbabot leforrázzuk, a hagymát az olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a babot, rövid ideig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és borsikafűvel ízesítjük. Forrón, a szűzérmékkel együtt tálaljuk.

Tipp:
Kínáljunk mellé tejfölt és burgonyafánkot.

További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Sertés-, marha-, borjú-, csirke-, pulykahúshoz, de kitűnő öntetekhez és szószokhoz is.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció