Összetevők
Tészta 33% (búzadara, tojáspor), Májgombóc 33% [zsemlemorzsa (búzaliszt, élesztő, só), sertésmáj, pálmazsír, darált füstölt kenyérszalonna (füstölt kenyérszalonna, füst), tojásfehérjepor, vöröshagyma, liszt (rizs, búza), só, zöldfűszerek (majoranna, petrezselyem), cukor, pirított vöröshagymapor, fokhagyma, bors, citromlépor, vöröshagymalé koncentrátum, élesztőkivonat, napraforgóolaj, antioxidáns (rozmaringkivonatok)], Zöldségfélék (paszternák, sárgarépa 3,2%, vöröshagyma 1,1%, fokhagyma 0,1%), Só, Cukor, Aromák, Pálmazsír, Burgonyakeményítő, Élesztőkivonat, Fűszerek (kurkuma, szerecsendió, bors), Zöldfűszerek (zeller levél, majoranna, rozmaring), Marhahúslé kivonat, Maltodextrin
A termék tejet és mustárt tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tápértékre vonatkozó információk
100 ml elkészített ételben | 1 adag** elkészített ételben | %* 1 adagban** | |
---|---|---|---|
Energia | 87 kJ / 21 kcal | 218 kJ / 53 kcal | 3% |
Zsír | <0,7 g | 1,8 g | 3% |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g | 0,8 g | 4% |
Szénhidrát | 2,8 g | 7 g | 3% |
amelyből cukrok | 0,5 g | 1,3 g | 1% |
Élelmi rost | <0,5 g | 0,8 g | |
Fehérje | 0,7 g | 1,8 g | 4% |
Só | 0,77 g | 1,9 g | 32% |
*% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal) | |||
**1 adag = 250 ml (A tasak tartalma 4 adaghoz elegendő) |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat:
1. A tasak tartalmát 1 liter forrásban lévő vízhez öntjük.
2. Gyakori kevergetés mellett, közepes lángon 10 percig főzzük.
Készítse el a levest 10-15 dkg fagyasztott zöldborsóval, a főzés utolsó percében fűszerezze kevés őrölt majorannával és egy gerezd zúzott fokhagymával.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!