A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Horváth Rozi egész babérlevél 5g

Kedvencek közé!
145 Ft
29 000 Ft / kg
Cikkszám: 4684
Súly: 0.006 kg

Termékleírás

Jellemzők

Alapfűszer

Márka információk

Kedves Vásárló!
Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!

Babérlevél egész, szárított. Aromazáró csomagolásban

Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Elkészítés és tárolás

Receptek

Tradicionális ízeink újragondolva

Céklás korhelyleves

2 ó
Elkészítés: közepes
Költség: átlagos

Hozzávalók:
50 dkg cékla, 20 dkg füstölt hús (pl. füstölt sertésoldalas), 15 dkg kolozsvári szalonna, 20 dkg savanyú káposzta, 4 db Horváth Rozi egész babérlevél, 1 mk őrölt feketebors, 2 dl tejföl, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 ek fűszerpaprika.

Elkészítése:
A szalonnát falatnyi kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk, majd megdinszteljük rajta a felkockázott hagymát. Hozzáadjuk a paprikát, a feldarabolt füstölt húst, a meghámozott, kis kockákra vágott céklát, a babérlevelet, végül a savanyú káposztát. Néhány percig pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Borssal fűszerezzük és 1,5 órán át közepes lángon, lefedve főzzük. Tejföllel tálaljuk.

Tipp:
Sót csak a legvégén adunk hozzá, ha szükséges, mert a füstölt hús kellőképpen sós ízt ad a levesnek.

Tárolás

Száraz, fénytől védett helyen tartandó!

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció